Izdelava in oblikovanje spletnih strani, gostovanje spletnih strani, izdelava logotipov, reklamnih pasic, fotografiranje

 

 


Vzdrževanje spletnih strani

V podjetju E-Splet smo vam pripravljeni priskočiti na pomoč pri vzdrževanju spletne strani. Brez težav vam hitro zamenjamo podatke, dodamo slikovni material, aktualne novice ali pa celoten tekst na vaši spletni strani.

joomlaVzdrževana spletna stran povečuje kredibilnost podjetju. Vzdrževanje spletne strani pomeni, da vse spremembe in novosti takoj objavite na spletni strani in ažurirate obstoječe podatke.


Če v vašem podjetju nimate primernega človeka ali pa preprosto nimate časa, vam lahko pri tem pomagamo. Vzdrževanje spletne strani opravljamo strankam, katerim smo izdelali spletno stran, kot tudi ostalim podjetjem, ki imajo spletno stran urejeno in izdelano v Joomli.

Če želite, da bodo obiskovalci spletne strani in bodoče stranke na vaši spletni strani vedno zasledile kaj novega, nam morate poslati samo tekst ali spremembo teksta (po potrebi tudi slike), ki ga želite imeti objavljenega na vaši spletni strani.

Prednosti, ki vam jih nudimo pri vzdrževanju spletne strani:

  • na voljo smo vam 24 ur na dan
  • svetovanje in pomoč
  • ažurnost popravkov
  • zanesljivost urejanja in kvalitetno opravljeno delo

Naročite posodobitev spletne strani

 

Na naši strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjim brskanjem po našem spletnem mestu se strinjate z uporabo piškotkov. Informacije o piškotkih.

Kliknite na spodnji gumb, če se strinjate z uporabo piškotkov.