Izdelava in oblikovanje spletnih strani, gostovanje spletnih strani, izdelava logotipov, reklamnih pasic, fotografiranje

 

 


Izdelava spletnih strani v paketu


Potrebujemo novo spletno stran! Kako začeti?

Za lažjo odločitev, smo pripravili različne pakete spletnih strani. Predlagamo, da si pakete podrobneje ogledate in izberete tistega, ki je najbližje potrebam vaše dejavnosti, V kolikor pri tem potrebujete pomoč nas kontaktirajte in skupaj bomo našli rešitev za vašo novo predstavitev na spletu.Tako bomo spletno stran izdelali po vaši želji in jo s tem predstavili na spletu

Na voljo so paketi spletnih strani ( XS, S, M, L in XL), med katerimi lahko izberete tistega, ki najbolj ustreza vašim potrebam. Skupaj z vami bomo naredili pravi korak in vam svetovali kako uspešno nastopati na spletu z učinkovito spletno stranjo.


XS paket

Izdelava spletne strani pri XS paketu omogoča postavitev spletne strani za osnovno predstavitev vaše dejavnosti na spletu in samostojnim vnosom spletne strani izdelane na podlagi predloge.


paket

S paket je namenjen vsem, ki želijo vzpostaviti komunikacijo z obstoječimi in potencialnimi kupci. Z njim boste dobili profesionalno izdelano spletno stran, ki vključuje pošiljanje e-pošte, fotogalerijo in možnost kreiranja spletnih obrazcev.


paket

Izdelava spletne strani pri M paketu vključuje poleg komunikacije z obstoječimi obiskovalci pridobivanje mnenj vaših kupcev z uporabo ankete. Obliko spletnih strani pa vam na vašo željo prilagodimo z barvami in pisavo po vaši želji. Izkušena in strokovna ekipa poskrbi za izdelavo spletne strani.


paket

Spletna stran izdelana v sklopu L paketa vključuje dodatne funkcionalnosti in sicer komuniciranje z obiskovalci spletne strani z izmenjavo komentarjev, omogoča pa tudi dodatno jezikovno različico, orodno vrstico in pripenjanje raznih dokumentov. Izdelava spletne strani vključuje pester nabor funkcionalnosti, z dodatno jezikovno različico pa lahko svoj posel širite tudi v tujini.


XL paket

Izdelava spletne strani je popolnima odvisna od vaših želja in zahtev. Daje individualni izgled in je v celoti prilagojena vam. Poleg širokega nabora funkcionalnosti, vključuje dve dodatni jezikovni različici.

 

Na naši strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjim brskanjem po našem spletnem mestu se strinjate z uporabo piškotkov. Informacije o piškotkih.

Kliknite na spodnji gumb, če se strinjate z uporabo piškotkov.