Izdelava in oblikovanje spletnih strani, gostovanje spletnih strani, izdelava logotipov, reklamnih pasic, fotografiranje

 

 


Sistem za urejanje vsebine CMS

Sistem za urejanje vsebine (Content Management System)

Objavljanje vsebin še nikoli ni bilo tako enostavno

Ne bodite več odvisni od drugih - postanite gospodar svoje spletne strani. Dodajanje novih vsebin, spreminjanje starih, objavljanje slik, novic in obvestil, vse to je v sodobnem spletu enostavno in dosegljivo z nekaj kliki miške.

Še nedavno je bilo upravljanje s spletnimi vsebinami preveč okorno in zapleteno, da bi povprečen uporabnik spleta to zmogel sam. Spletne strani so bile statične in vsako spremembo so morali opraviti spletni strokovnjaki. Spremembo naslova vašega podjetja ste morali javiti nekomu, ki jo je dejansko na novo sprogramiral. Sicer bi vas poslovni partnerji še vedno iskali na starem naslovu. Kakšna nočna mora so bile šele spletne strani, na katerih so se vsebine spreminjale mesečno, tedensko ali celo dnevno!

Danes so časi drugačni in samostojno upravljanje z vsebinami je za večino zahtevnejših uporabnikov nujno. Prednosti samostojnega upravljanja so predvsem velik prihranek pri času in denarju, hkrati pa ažurnost omogoča, da so na vaši spletni strani vedno objavljeni pravi podatki in najnovejše informacije.

Kot pomemben element pri izdelavi spletnih strani vam ponujamo sodobno in elegantno rešitev v obliki sistema za upravljanje z vsebinami. To je program, ki je nameščen poleg vaše spletne strani in vam omogoča, da lahko kjerkoli in iz kateregakoli brskalnika (Firefox, Internet Explorer, Opera) upravljate svoje vsebine direktno na svoji spletni strani. Imeti morate zgolj dostop do spleta in poznati morate svoje geslo.

Upravljanje z vsebinami je preprosto in podobno delu z urejevalniki teksta, kot je na primer Word. Osnovni sistem za upravljanje z vsebinami ima le nekaj funkcij in vas ne bo prestrašil z obsežnimi in nepotrebnimi dodatki. Seveda pa obstajajo tudi zmogljivejše rešitve, razširitve in dodatne funkcije, prilagojene potrebam posameznega podjetja.

Morda ste tudi vi začutili, da je čas, da postanete gospodar svoje lastne spletne strani. Če je tako, nam zaupajte svoje želje. Poiskali bomo pravo rešitev za vas. Kontaktirajte nas!

 


e-splet CMS

 


 

Na naši strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjim brskanjem po našem spletnem mestu se strinjate z uporabo piškotkov. Informacije o piškotkih.

Kliknite na spodnji gumb, če se strinjate z uporabo piškotkov.